~ empireazlayan.blogspot.com ~

~ empireazlayan.blogspot.com ~

Isnin, 11 Februari 2013

TESTIMONI BVSM

Testimony Bio Velocity Sleep Mate ;)



TESTIMONI BVSM 1



TESTIMONI BVSM 2



Seorang nenek 75 tahun.
Pn Halijam Ali dari Labis Johor. mengalami strok major berpunca dari pengecutan otak.. selepas lebih kurang 2 bulan menggunakan Bio Velocity sebagai selimut dan alas tidur sudah boleh bercakap,bergerak dan mengangkat kepala. pada mulanye Doktor mengesahkan tiada harapan untuk sembuh. manakan tidak, dalam usia nenek sedemikian. makan pon kene gune tiub..tapi takbleh tersedak. kalo tersedak, kembali menghadap Sang Pencipta~
tetapi kuasa Allah dg Bio Velocity..Alhamdulilah makcik semakin pulih.

insyaAllah sakit2 kronik juga mampu diatasi seperti Strok, Lumpuh, Senggugut, Insomnia, Migrain.. :)


TESTIMONI BVSM 3



Sarjan Polis dari Perak. diberitakan cacat kekal akibat kemalangan..kawasan cacat kekal adelah pinggang ke bawah..memang tade harapan nak jalan2..

2bulan gune Bio Velocity nih..skang da bleh jalan..
mood makin ceria..kaki da kuat.

Koperal nih rakan sepejabat Puan Polis yang migrain tuh..

insyaAllah sakit2 kronik juga mampu diatasi seperti Strok, Lumpuh, Senggugut, Insomnia, Migrain.. :)


TESTIMONI BVSM 4



Baby nie sejak kecik, memang mate sepet seblah..
jumpe doktor spital, die cakap masalah saraf. tatau bile bleh elok..

alhamdulillah..rezeki Allah kurniakan buat baby nih, lepas beberapa hari,mate yang kecut sepet mengembang membulat kembali. masalah saraf mata sepet selesai :D

insyaAllah sakit2 kronik juga mampu diatasi seperti Strok, Lumpuh, Senggugut, Insomnia, Migrain.. :)


TESTIMONI BVSM 5



Puan Polis nih ade masalah Migrain yang serius. kalo takat hentak kepala kat dinding tuh bese la.. sbb memang tade ubat yang sesuai utk migrain die. KRONIK! alhamdulillah..bile da peluk, duduk, tdo ngan BVSM nih, muka jadi bengkak2 selama 2 hari berturut2..sampai skang, Migrain tak datang, dan bleh buat keje tanpa gangguan insyaAllah sakit2 kronik juga mampu diatasi seperti Strok, Lumpuh, Senggugut, Insomnia, Migrain.. :)

TESTIMONI BVSM 6



Puan Enthra. suri rumah sepenuh mase. masalah Senggugut yang kritikal. kene makan ubat tahan sakit yang high dosage 3 kali sehari kalo diserang senggugut. pengsan2 nih bese la..anak2 konfem terabai kalo kene serang senggugut. si suami apetah lagi. ye dak? kuasa Allah..alhamdulillah..gune Bio Velocit dalam tempoh seminggu. masalah senggugut terus hilang..skang tayah makan ubat tahan sakit yang katenye kesakitan senggugut beliau tuh same macam nak beranak anak. bayangkan kalo sebulan 5kali kene. 5 kali la bersalin.
insyaAllah sakit2 kronik juga mampu diatasi seperti Strok, Lumpuh, Senggugut, Insomnia, Migrain.. :) 




Makcik nih peluk je 15 minit. da kurang kaw2 bacaan tekanan darah die. sonok kan?
kalo tido macamne la gayanye :)

Orang Sehat, Bertambah Tambah Tambah Sehat
Orang Berpenyakit, Makin Makin Makin Sembuh

Keistimewaan BV Sleep Mate:
1. Meningkatkan metabolisme
2. Mengaktifkan fungsi2 sel.
3. Menggalakkan peredaran darah.
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun.
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan.
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan.
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semulajadi.
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi2 fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik.
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

Penampilan BVSM:
- Bersaiz Katil Queen
- Dirawat Dengan Mitesgard
- Anti Graviti
- Hipoalergrnik
- Bergetah
- Lebih Lembut
- Tiada Bau
- Anti Hama

RM 1288
5 Tahun Jangka Hayat
1 Tahun Jaminan
FREE COD SELURUH MALAYSIA 




Ujian klinikal menunjukkan bahawa terdapat peningkatan tahap tenaga ke atas subjek yang signifikan selepas menggunakan BV Sleep Mate..Hnya RM1288 shj..boleh digunakan 5 tahun hingga ke 8 tahun..Kesannye amat terbaik & sy jg slh seorang user ;)



Kesan drpd RADIASI!!..Contoh yg terdekat drpd HANDPHONE,GADGET & LAPTOP(KOMPUTER)..Dapatkan Bio Velocity Sleep Mate utk mengimbangkan semula AURA dlm badan.



Fakta,kami ckp & post berdasarkan FAKTA & HAKIKAT.







0 ulasan:

Catat Ulasan

INFO TERKINI

Terdapat Info Terkini Dan Terbaru Di Tajuk2 Blog Ini....
Klik Dibawah ------->>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

 
Sumber: http://davotmarbun.blogspot.com/2011/11/cara-membuat-tombol-next-page-pada-blog.html#ixzz2XRNxWAPP