~ empireazlayan.blogspot.com ~

~ empireazlayan.blogspot.com ~

Jumaat, 7 November 2014

EMPIRE AZLAYAN BIG SALE !!!!!!

Assalamualaikum W.B.T.
&
Selamat Sejahtera..

Hye Readers...  Empire Azlayan Big Sale is back.  Kami menyediakan pakej-pakej yang menarik & terbaik, siap ada FREE GIFT lagi..  Siapa yang nak SIHAT CANTIK ANGGUN boleh pilih mana-mana pakej yang bersesuaian dengan diri anda.
In shaa Allah bila anda SIHAT, sudah tentu anda CANTIK dan lagi awesome anda akan nampak ANGGUN.

So apa lagi?? Lets review pakej-pakej mampu milik yang telah kami sediakan untuk anda..







ANGGUN PACKAGE

RM 3410
Premium Beautiful Elegence (normal size)
Premium Beautiful Short Bra (normal size)
BBPlus Collagen
^_^ FREE GIFT worth RM 200 ^_^
*postage*
*Bio Seleza (Mixed box)*
*Femi9 Intimate Wash*
*Premium Beautiful Natural Wash*


SLIM PACKAGE

RM 3710
Premium Beautiful Elegence (extra size)
Premium Beautiful Short Bra (extra size)
Nurich Lacto Lite
^_^ FREE GIFT worth RM 300 ^_^
*postage*
*Bio Seleza (Mixed box)*
*Femi9 Intimate Wash*
*Premium Beautiful Natural Wash*
*Herba Maharani*


BEAUTY PACKAGE

RM 3035
Premium Beautiful Elegence (normal size)
Marine Essence Beauty Bar
BBPlus Collagen
^_^ FREE GIFT worth RM 200 ^_^
*postage*
*Bio Seleza (Mixed box)*
*Femi9 Intimate Wash*
*Premium Beautiful Natural Wash*


TWINS PACKAGE

RM 6105
Premium Beautiful Elegence (normal size)
Premium Beautiful Elegence (extra size)
Nurich Lacto Lite
BBPlus Collagen
^_^ FREE GIFT worth RM 400 ^_^
*postage*
*Bio Seleza (Mixed box)*
*Femi9 Intimate Wash*
*Premium Beautiful Natural Wash*
*Herba Maharani*
*Marine Essence Beauty Bar*


BRIDE TO BE PACKAGE

RM 3145
Premium Beautiful Elegence (normal size)
BBPlus Collagen
La Praise Vitalift Serum
Marine Essence Beauty Bar
^_^ FREE GIFT worth RM 300 ^_^
*postage*
*Bio Seleza (Mixed box)*
*Femi9 Intimate Wash*
*Herba Maharani*


ELEGENCE PACKAGE

RM 3260
Premium Beautiful Elegence (normal size)
Bio Ever Nano Cream
La Praise Vitalift Serum
BBPlus Collagen
^_^ FREE GIFT worth RM 200 ^_^
*postage*
*Marine Essence Beauty Bar*
*Femi9 Intimate Wash*
*Premium Beautiful Natural Wash*


FOREVER 21 PACKAGE

RM 1120
Premium Beautiful Short Bra (normal size)
Bio Ever Nano cream
La Praise Vitalift Serum
BBPlus Collagen
Bio Seleza (mixed box)
^_^ FREE GIFT worth RM 150 ^_^
*postage*
*Femi9 Intimate Wash*
*Marine Essence Beauty Bar*


MOMMY TO BE PACKAGE

RM 2220
Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)
Premium Beautiful Short Bra
BV Alfafa
Bio Seleza (mixed box)
BBPlus Collagen
^_^ FREE GIFT worth RM 100 ^_^
*postage*
*Femi9 Intimate Wash*
*Premium Beautiful Natural Wash*


LOVE MOM & DAD PACKAGE

RM 1555
Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)
BV Alfafa
Mineral Coffee
Garlic
Garam Buluh (Drink)

^_^ FREE GIFT ^_^
*postage*



CHENTA PACKAGE

RM 920
Premium Beautiful Short Bra (extra size)
Nurich Lacto Lite
Bio Seleza (mixed box)
Marine Essence Beauty Bar
^_^ FREE GIFT worth RM 100 ^_^
*postage*
*Femi9 Intimate Wash*
*Premium Beautiful Natural Wash*


QASEH PACKAGE

RM 900
Premium Beautiful Short Bra (normal size)
BBPlus Collagen
Bio Seleza (mixed box)
Marine Essence Beauty Bar
^_^ FREE GIFT worth RM 100 ^_^
*postage*
*Femi9 Intimate Wash*
*Premium Beautiful Natural Wash*


SWEET 17 PACKAGE

RM 590
Bio Seleza (mixed box)
Marine Essence Beauty Bar
Marine Essence Body Wash
Marine Essence Shampoo
BBPlus Collagen
La Praise Vitalift Serum
^_^ FREE GIFT worth RM 50 ^_^
*postage*
*Femi9 Intimate Wash*


MINI PACKAGE

RM 485
Bio Seleza (mixed box)
Marine Essence Beauty Bar
Marine Essence Body Wash
Marine Essence Shampoo
BBPlus Collagen
^_^ FREE GIFT ^_^
*postage*


BEAUTY BUDGET PACKAGE

RM 369
Bio Seleza Pantyliner (1 pack)
Marine Essence Beauty Bar (1 bar)
BBPlus Collagen 
La Praise Vitalift Serum
Femi9 Intimate Wash
^_^ FREE GIFT ^_^
*postage*


STUDENT PACKAGE

RM 110
Bio Seleza Pantyliner (1 pack)
Bio Seleza Daysafe (1 pack)
Marine Essence Beauty Bar (1 bar)
Femi9 Intimate Wash
^_^ FREE GIFT ^_^
*postage*


ME PACKAGE

RM 105
Marine Essence Beauty Bar (1 bar)
Marine Essence Shampoo
Marine Essence Body Wash
^_^ FREE GIFT ^_^
*postage*


w0w!! h0t pr0duct!! h0t deaL!!

Jika anda berminat dengan mana-mana pakej yang kami sediakan atau ingin pakej yang lebih sesuai/mengikut kehendak anda atau inginkan info yang lebih lanjut mengenai produk, anda boleh hubungi kami melalui 
call/sms/whatsApp/telegram
di talian





Khamis, 6 November 2014

EMPIRE JTX ^ minyak pelincir kenderaan^ & EMPIRE JTX Air Tracker

::APA ITU MINYAK PELINCIR & KELEBIHAN JTX 1000 ::


Pengenalan Minyak Pelincir


Enjin adalah nadi untuk sesebuah kenderaan. Komponen-komponen enjin pula majoritinya menggunakan bahan-bahan keluli yang melakukan pergerakan tertentu setiap kali enjin beroperasi. Pergerakan komponen-komponen ini akan menghasilkan tekanan dan haba yang akan mengakibatkan kehausan pada komponen-komponen yang bergeser. Jadi, untuk meminimumkan masalah ini, minyak pelincir digunakan.


Secara asasnya, minyak pelincir akan berfungsi menyerap tekanan dan geseran yang boleh menyebabkan kehausan komponen-komponen enjin. Selain daripada cecair penyejuk dan pengaliran udara, minyak pelincir juga turut memainkan peranan utama dalam fungsi pengawalan dan penyerapan haba yang terhasil daripada operasi sesebuah enjin. Enjin-enjin yang berkapasiti lebih kecil (seperti motosikal 4 lejang) akan bergantung semaksimum mungkin kepada minyak pelincir dalam mengawal suhu enjin, selain daripada aliran udara.

Mengenali API dan SAE

‘API’ adalah singkatan kepada ‘American Petroleum Institute’ (Institut Petroleum Amerika). Ia adalah sebuah badan yang mewakili industri petroleum dalam penggalian, pengeluaran, penghantaran, penapisan dan pemasaran. Ia juga bertanggungjawab dalam bidang kaji selidik dan pengkelasan produk petroleum. Pengeluar-pengeluar minyak pelincir akan merujuk kepada piawaian ‘API’ untuk menentukan kelas dan gred minyak pelincir keluaran mereka.

Sementara ‘SAE’ pula adalah singkatan kepada ‘Society of Automotive Engineers’ (Persatuan Jurutera Automotif). Ia adalah sebuah badan yang terlibat secara langsung dalam kaji selidik berkenaan sesuatu produk yang berkaitan dengan industri automotif termasuklah minyak pelincir.

Nota: Untuk keterangan lebih lanjut mengenai pertubuhan-pertubuhan ini, sila lawat laman web http://www.api.org/ dan http://www.sae.org/ . Laman-laman web ini berguna untuk sesiapa sahaja yang ingin menambah pengentahuan berkenaan perkembangan teknologi semasa industri automotif sedunia.


Gred Minyak Pelincir

Minyak pelincir untuk sesebuah enjin kenderaan terbahagi kepada dua kategori, iaitu ‘monograde’ (gred tunggal) dan ‘multigrade’ (pelbagai gred). Minyak pelincir ‘monograde’ adalah minyak pelincir yang hanya mempunyai satu kelikatan tunggal (samada semasa sejuk atau panas). Harga minyak pelincir jenis ini adalah lebih murah berbanding minyak pelincir ‘multigrade’ dan biasanya digunakan untuk kenderaan/jentera berat dan lasak atau untuk enjin kenderaan ringan yang telah berusia. Kadar kelikatan SAE 40 adalah sangat popular yang terdapat dipasaran hari ini.


Sementara minyak pelincir jenis ‘multigrade’ pula bermaksud, sesuatu minyak pelincir yang mempunyai kadar kelikatan yang boleh berubah daripada lebih cair semasa suhu sejuk kepada lebih pekat apabila kepanasan suhu meningkat. Kos pengeluaran minyak pelincir jenis ‘multigrade’ ini lebih tinggi berbanding minyak pelincir jenis ‘monograde’ tadi. Selalunya, minyak pelincir ‘multigrade’ dapat dikenal pasti daripada label yang tertera pada botol / bekas minyak pelincir tersebut.


Minyak pelincir ‘multigrade’ adalah dirujuk dengan 2 kadar kelikatan. Contohnya; SAE 10W/30, SAE 15W/50, SAE 20W/50 dan sebagainya. Konsonan ‘W’ adalah bermaksud ‘Winter’ atau ‘Wet’ iaitu kadar kelikatan sewaktu suhu enjin sejuk. Di negara-negara bermusim sejuk / salji, minyak pelincir yang mempunyai kadar kelikatan rendah adalah sangat penting bagi memudahkan enjin kenderaan dihidupkan. Manakala angka selepas tanda palang adalah bermakna kadar kelikatan sesuatu minyak pelincir itu apabila suhu enjin panas. Semakin besar angka tersebut, semakin tinggi daya tahan minyak pelincir itu terhadap kepanasan suhu operasi enjin.


Walaupun di Malaysia tidak mempunyai musim salji, minyak pelincir ‘multigrade’ ini juga turut memainkan peranan dan ia juga telah menjadi satu standard yang ditetapkan oleh pengeluar kenderaan. Anda boleh merujuk kepada Buku Panduan Pemilik yang biasanya dibekalkan oleh setiap pengeluar kenderaan. Untuk kegunaan di Malaysia, penggunaan minyak pelincir yang mempunyai kadar kelikatan yang lebih tinggi semasa enjin panas adalah lebih digalakkan. Ini kerana majoriti pemandu-pemandu di bandar-bandar besar di negara ini biasanya menghadapi masalah kesesakan lalu-lintas. Apabila kenderaan terhenti-henti, sistem penyejukan enjin yang biasanya mengharapkan kepada bantuan pengaliran udara akan menjadi kurang efisien. Kadar suhu operasi enjin akan meningkat dan pada masa inilah minyak pelincir akan memainkan peranan dalam membantu menyerap haba yang terhasil daripada operasi sesebuah enjin. Minyak pelincir yang mempunyai gred API yang lebih tinggi biasanya akan berfungsi lebih baik.



MINYAK PELINCIR SINTETIK SEPENUHNYA (FULLY SYNTHETIC)


Minyak pelincir jenis Sintetik Sepenuhnya (Fully Synthetic) sudah tidak asing lagi dikalangan pengguna kenderaan di negara kita. Minyak pelincir jenis ini lebih mahal dan biasanya dijual dengan harga melebihi RM100 (tertakluk kepada jenama pengeluar). Antara kadar kelikatan yang popular digunakan ialah 0W/30, 5W/40, 5W/50 atau 10W/40. Namun, sejauh manakah anda mengenali minyak pelincir ‘Fully Synthetic’ ini.

Minyak pelincir ‘Fully Synthetic’ diasaskan daripada 2 jenis bahan utama, iaitu ‘Polyalphaolefins (PAOs)’ dan ‘Ester’. ‘PAOs’ dihasilkan melalui jalinan molekul bahan kimia bersama ‘Ethylene’ untuk membentuk satu rangkaian yang seimbang serta berupaya mengekalkan kelicinan di dalam enjin. Sementara ‘Ester’ pula terhasil daripada reaksi alkohol dengan sejenis asid. Bahan-bahan ini akan diadun (blend) bersama aditif-aditif lain menggunakan kepakaran teknologi terkini mengikut formula tertentu. Proses ini akan dapat mengubah struktur molekul sintetik dan seterusnya menghasilkan produk minyak pelincir ‘Fully Synthetic ‘ untuk pasaran.

Minyak pelincir ‘Fully Synthetic’ adalah lebih sesuai untuk kegunaan enjin-enjin moden dan kurang sesuai untuk enjin-enjin lama. Ini kerana kadar kelikatannya yang rendah akan menyebabkan minyak pelincir tadi terpeluwap (vapourised). Ramai dikalangan pengguna tidak memahami faktor ini dan akibatnya mereka akan mengalami masalah minyak pelincir yang semakin hari semakin berkurangan.

Komponen-komponen enjin yang baru mempunyai kadar renggangan (gap) yang kecil. Sementara komponen-komponen enjin lama, contohnya Gelang Omboh (Piston Ring) mempunyai kadar ‘gap’ yang lebih tinggi dan ini akan menyebabkan minyak pelincir yang mempunyai kadar kelikatan rendah akan mudah tersusup masuk ke ruang pembakaran (combustion chamber). Minyak pelincir ini akan terbakar bersama bahanapi dan asap yang keluar melalui ekzos akan berwarna kebiruan dan berbau busuk.

Untuk lebih kepastian tentang kesesuaian penggunaan gred dan jenis minyak pelincir untuk kenderaan anda, sila minta nasihat daripada mekanik yang berpengalaman atau pengeluar minyak pelincir itu sendiri. Anda juga boleh merujuk laman webhttp://www.sae.org/news/rightoil.htm. Kesilapan pemilihan minyak pelincir mungkin tidak menampakkan kesan sampingan segera kepada enjin kenderaaan anda. Oleh itu, pastikan anda tidak membuat kesimpulan mudah yang akhirnya akan merugikan diri anda sendi

Sebagai contoh: 10w-40
W = Wet/Winter 10 = Kelikatan minyak semasa sejuk. 40 = Kelikatan minyak semasa panas. (Gred diatas ni dikenali sebagai multi grade.) Multi Grade = Boleh berubah dari cair ke pekat mengikut perubahan suhu. Mineral = Bahan dari asas petroleum. Sintetik = Minyak buatan daripada bahan kimia. Semi sintetik = Campuran dua bahan, mineral + sintetik. Kegunaan gred, bergantung pada kegunaan kenderaan korang, usia kenderaan korang dan suhu/iklim tempat korang duduk.



----------------------------------------------------------------

Sebanyak 75%-95% dari pelincir enjin khas adalah terdiri dari base minyak mineral yang dihasilkan terus dari loji penapisan minyak. Minyak ini secara semulajadi mengandungi rantaian atau cabang molekul hidrokarbon-hidrokarbon dengan gelang aromatik atau rantaian ini boleh dihasilkan melalui proses kimia.

Minyak pelincir terdiri daripada aditif yang digunakan untuk meningkatkan prestasi.

Biasanya ini termasuk aditif

  1.  antiwear
  2.  penghalang karatan
  3. antioksidan
  4. detergen
  5. pengurai enapan
  6. aditif antifoam danvii
  7. polimer molekul-molekul besar yang dikenali sebagai pengubah kelikatan (viscosity modifiers), yang diformulakan untuk meningkatkan variasi kelikatan pelincir dengan pada suhu yang berbeza.

Kelikatan adalah sifat fizikal yang paling penting pada minyak pelincir. Pada suhu yang pelbagai, kadar geseran (shear rate) dan tekanan yang tinggi menentukan prestasi minyak pelincir di dalam enjin. Minyak pelincir juga harus tahan terhadap pengoksidaan, juga mampu membentuk lapisan pelindung untuk mengatasi kehausan pada enjin.

Lapisan pelindung yang menyaluti permukaan di antara dua permukaan logam yang bergerak diukur oleh kelikatan dinamik (Dinamic Viscosity), yang diukur dalam unit saat millipascal (mPa.s). Lebih tepat lagi, kelikatan dinamik berkadaran dengan shear stress (daya geseran yang bertindak pada minyak per unit luas).

Bagi JTX1000, lapisan pelindung khas iaitu Tribologi Clear Film (TCF) dan Extream Pressure (EP) yang diformulasikan bagi melindungi setiap permukaan yang berpotensi kepada geseran dan mampu bekerja walaupun enjin kehilangan minyak pelincir akibat kebocoran yang tidak disedari.













--------------------------------------------------------------


JTX Air Tracker

Sebenarnya, JTX Air Tracker ni kerjanya ialah menukarkan molekul-molekul udara kepada struktur molekul yang sangat-sangat kecil. Bila molekul udara tu dah sangat-sangat halus, maka minyak kereta boleh dibakar dengan lebih sempurna dan optimum. Tak perlu bakar banyak minyak macam dulu sebab pembakaran dah sempurna kan?

Bila pembakaran minyak berlaku dengan sempurna dan optimum, maka enjin kereta kita dapat perform dengan cemerlang- piston pun bergerak dengan lebih lancar  (kurang geseran) dan ini boleh menjimatkan pembakaran minyak kereta untuk prestasi yang sama. Jadikomponen dalam enjin kita pun tahan lebih lama. Bukan sahaja boleh jimatkan minyak dalam tangki, tapi teknologi JTX Air Tracker juga menyumbang kepada persekitaran yang lebih hijau, sebab bila pembakaran sempurna, kuranglah kadar pengeluaran karbon monoksida akibat pembakaran minyak. Barulah udara kita free from harmful gases.

Baiklah, jadi secara rumusannya, apakah kelebihan JTX Air Tracker?

  • meningkatkan prestasi enjin
  • mengurangkan enapan karbon di dalam enjin
  • menjimatkan penggunaan bahanapi melalui pembakaran bahan api yang lebih efisien
  • enjin menjadi lebih senyap
  • enjin tidak panas
  • panjangkan jangka hayat enjin
  • mengurangkan pelepasan karbon monoksida dari ekzos
Teruja dah nak pakai JTX Air Tracker ya? Macam mana nak pasang ya? Boleh refer video di YOUTUBE ...

Kereta Bawah 1,599 cc - 3 keping stiker


Kereta 1,600 cc - 2,999 cc - 6 keping stiker

Kereta 3,000 cc ke atas - 9 keping stiker


HARGA:

1 SET : RM296.00

2 SET : RM 550.00





PM SEKARANG PADA PENGEDAR YG SAH SAHAJA :::-

BIO SELEZA ^ rahsia wanita^

Assalamualaikum dan salam 1 malaysia....

Sharing is Caring

Kita biasa pakai pad yang tersedia di jual di pasaraya tempatan without knowing apa material yang digunakan di dalam nya.

Kenapa PAD BIO SELEZA bagus dan unik?

Ia mempunyai beberapa lapisan perlindungan:
1. Lapisan permukaan kapas selembut baldu untuk meningkatkan penyerapan
2. Jalur teras anti-bakteria dirumus khas dengan Bio-Activated Energy, Nano Silver dan Ion Negatif yang membunuh bakteria secara berkesan
3. Lembut dengan lapisan bebas-habuk yang selesa dengan ciri penyerapan yang hebat
4. Pengawal kebocoran yang hebat dengan mengunci cecair secara berkesan bagi mengelakan kebocoran dari semua sudut.
5. Lembut serta lapisan bebas-habuk 

JOM kita terjah apa yang ada di PAGE ini!!!!!


























DAPATKAN PADA PENGEDAR YANG SAH !!!!!

BIO SELEZA FEMININE PAD


 Produk terdiri daripada pantiliner utk kegunaan harian, pad siang & pad malam ‘long & extra long’. 

Dengan #BioSeleza, TIADA lagi masalah : 
keputihan, kekuningan, kehijauan! haid tak stabil vagina gatal2 & berbau masalah hormon, sukar hamil pening, kurang tenaga ketika haid pad BOCOR 


————— BIOSELEZA vs. PAD LAIN ————
 Menampung sehingga 150ml cecair TANPA sebarang KEBOCORAN (normal max haid 50ml) Membekalkan OKSIGEN & tenaga BIO VELOCITY (BV) yang menyeimbangkan tenaga ELEKTROMAGNETIK kepada pemakai. Tiada lagi masalah letih, lesu, pitam ketika haid Mengandungi nano perak & ion negative untuk membasmi 99.99% bakteria & Far Infrared Rays (FIR) untuk melancarkan peredaran darah 
[TEKNOLOGI BV DI'PATENT' KAN, TIADA PAD LAIN DI DUNIA YANG BERTINDAK SEBAGAI 'BOOSTER' TENAGA & MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH SAKIT PUAN SEPERTI BIO SELEZA] 


—————————- SESUAI UNTUK SIAPA? —————————- 
✔ Semua golongan wanita untuk kegunaan semasa haid & pantiliner untuk kegunaan harian 

✔ Ibu mengandung : memberi tenaga, mengelakkan masalah keputihan, ‘kencing kotor’ & terkencing semasa batuk/bersin 

✔ Lelaki : membantu masalah angin pasang, buasir, memelihara “kelelakian” & pelbagai lagi fungsi lain melalui tenaga Bio Velocity & FIR 

✔ Kegunaan lain : -letakkan di dalam kasut (utk keseimbangan badan, nyahbau) -’kool fever’ semasa demam -tampal dalam anak tudung utk kesegaran & masalah migrain -koyok utk melegakan kesakitan sementara __________________________
_______________ 


1 mix box mengandungi : 
30 pcs x 2 pack pantiliner 
10 pcs x 2 pack pad siang 
8 pcs x 1 pack pad malam 
8 pcs x 1 pack pad malam extra panjang 
Harga Retail RM131; 
Member rm114 =Total 96 pcs 

1 day safe box mengandungi : 
10 pcs x 6 pack pad siang 
Harga Retail RM128; 
Member rm111 =Total 60 pcs 

1 pantiliner box mengandungi : 
30 pcs x 6 pack pantiliner 
Harga Retail RM138; 
Member rm120 =Total 180 pcs 

HARGA/PAKET : 
Night safe extra long(8pax) : RM23 
Night safe (8pax) : RM23 
Day safe (10pax) :RM23 
Pantyliner (30pax) : RM25 

HARGA BLM TERMASUK KOS POS KOS POS RM10 SM /  RM12 SS 


------------------- 

JOM JOIN AHLI SERENDAH RM50 SHJ DAN ANDA DPT MEMBELI PRODUK2 DGN HARGA MEMBER YG AMAT BERBALOI!!! 







BIO SELEZA 

a) Day Save (siang) 
b) Night Save (malam) 
c) Night Save (xtra long) / Malam (xtra panjang) 

9 Lapisan Perlindungan 

1. Lapisan permukaan kapas selembut baldu utk meningkatkn penyerapan 

2. Jalur teras anti-bakteria dirumus khas dgn BIO - ACTIVATED ENERGY, NANO SILVER & ION NEGATIVE yg membunuh bakteria secara berkesan 

3. Lembut dgn lapisan bebas habuk yg selesa dgn ciri penyerapan yg hebat 

4. Pengawal kebocoran yg hebat dgn mengunci cecair secara Berkesan bg mengelakkan kebocoran dr smua sudut 

5. Lembut serta lapisan bebas habuk utk penyerapan yg berkesan 

6. Pelindung lapisan kalis - bocor yg Menghalang cecair drpd meresap ke bawah

 7. Lapisan belakang yg berongga utk pengaliran udara dpt mengurangkan masalah kelembapan , bau & Menghalang pembiakan bakteria 

8. Menggunakan pelekat yg berkualiti tinggi serta Jalur ergonomic utk mengekalkan kedudukan semua lapisan secara kukuh 

9. Jalur pelekat yg mudah ditanggalkan 





BIO SELEZA PANTY LINER 
(pelapik seluar dalam) 

6 Lapisan Perlindungan 

1. Lapisan permukaan kapas selembut baldu utk meningkatkn penyerapan 

2. Jalur teras anti-bakteria dirumus khas dgn BIO - ACTIVATED ENERGY, NANO SILVER & ION NEGATIVE yg membunuh bakteria secara berkesan 

3. Lembut dgn lapisan bebas habuk dgn daya penyerapan yg hebat
4. Lapisan belakang yg berongga utk pengaliran udara dpt mengurangkan kelembapan & bau serta Menghalang pembiakan bakteria 

5. Menggunakan pelekat yg berkualiti tinggi serta Jalur ergonomic utk mengekalkan kedudukan semua lapisan
  
6. Jalur pelekat yg mudah ditanggalkan

PM SEKARANG PADA PENGEDAR YG SAH SAHAJA.!!!!!!






INFO TERKINI

Terdapat Info Terkini Dan Terbaru Di Tajuk2 Blog Ini....
Klik Dibawah ------->>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

>>>>>

 
Sumber: http://davotmarbun.blogspot.com/2011/11/cara-membuat-tombol-next-page-pada-blog.html#ixzz2XRNxWAPP